Üdvözöljük!


Tisztelt Felhasználó!

Az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény (Áttv.) hatálya alá eső tartalékállományba helyezéssel kapcsolatosan kialakult változásokról szóló tájékoztatónkat itt érheti el. 

Tisztelettel: 
TARTINFO Ügyfélszolgálat

 

Köszöntjük Önt a Tartalékállomány Információs Portálján!

Ezúton tájékoztatjuk meglévő és új partnereinket, hogy a TARTINFO Portál működtetését a Belügyminisztérium Közszolgálat-fejlesztési és Stratégiai Főosztály, Személyzetfejlesztési és Szolgáltatási Osztálya (továbbiakban: kormányzati személyügyi központ) végzi.  A Portál és a TARTINFO-rendszer szakmai, módszertani feladatait, mint a  kormányzati személyügyi központ látja el.

A honlapot a kormányzati személyügyi központ azzal a céllal működteti, hogy a közszolgálati tartalékállománnyal kapcsolatban széles körű tájékozódási lehetőséget adjon a közigazgatási, rendvédelmi és honvédelmi szervek humánpolitikai, személyügyi munkatársainak. A Magyary Program célkitűzéseivel összhangban a tartalékállomány rendszere is átalakult a közelmúltban, az érintett három hivatásrend sajátosságainak egymáshoz való közelítése és az átjárhatóság megteremtése napjainkban fontos szerepet kap. A közszolgálati pályát élethivatásként választó személyek más szervezetben való továbbfoglalkoztatását az állam a gondoskodó elbocsátás e formájának keretében teszi lehetővé.

A honlapon minden, a közszolgálati tartalékállománnyal kapcsolatos információ egy helyen megtalálható.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségein álluk a szervezetek rendelkezésére.